Markiser

 

Fönstermarkiser

En kompakt och mycket omtyckt markis som passar till de flesta byggnader. Du manövrerar markisen invändigt eller utvändigt med polyesterband, vev eller motor. Vid ut - vändig manövrering med band kan du komplettera med banduppsamlare. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En stilig aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts är standard.

 

Terassmarkiser

En mycket populär och kraftig terrassmarkis för ute platser och balkonger. Vikarmarna har Dyneema band över knäleden för hög styrka och hållbarhet. Välj gärna till justerbart armfäste som låter dig ställa markisvinkeln mellan 5° och 40° för bästa skugga oavsett solhöjd. Manövrerar gör du med vev eller motor, och du kan också välja till takprofil eller kassett som skyddar din markisduk.

 

Classic Serien

 

Terassmarkis helkassett

FA 60, (cabrera terassmarkis)  Helkassettmarkis i mycket elegant design. Rejäla vikarmar med Dyneema band för bra dukspänning.
Max armutfall på 4 meter.

 

Balkongmarkis BC 26

Markis som är speciellt utvecklad för inbyggda balkonger där man vill få ett bra solskydd. Flexibel montering utan att göra hål i fasad.

 

Lewens Family Design +

Elegant terassmarkis i semikassett. Med ett maxutfall på 4 meter och otroligt bra dukspänning är denna markis ett populärt val. Motor med väggknapp ingår i denna modell. Finns i kassettfärgerna Anodiserad och vit. Kan även lackeras i valfri RAL-Kulör mot tillägg.

Prod.blad Family Design

 

Lewens Toskana Terassmarkis

Toskana är en helkassett markis från Lewens med justerbar lutning 90 grader. Finns i kassettutföranden Vit och anodiserad som standard. Motor med väggknapp ingår.

 

Lewens Screen

Screenmarkis även kallat vertikalmarkis. Markisen går paralellt med fasaden och har en kompakt design som ger ett diskret intryck. Markisen är utrustad med nya zip systemet som gör att glipan mellan skenan och väven är ett minne blott. Zip systemet gör även markisen mer vindstabil och fungerar även som ett insektsskydd.

 

Korgmarkis CN 20

 Korgmarkisen är en mycket vanlig syn på butiker, restauranger,mm. Dessa finns i många olika modeller och storlekar. På korgar är det mycket populärt med tryck, våra tryck håller mycket god kvalitét och anpassas lätt efter kundens önskemål.

 

Vi har markiser för alla behov. Allt från den lilla balkongmarkisen till den 15 meter långa terassmarkisen!
Vi säljer och monterar markiser från dem ledande tillverkarna Nordic Light (Turnils) , Lewens.

Alla våra markiser har som tillbehör motor och sol-vindautomatik, dem kommer från tillverkaren SOMFY och har hela 5 års garanti! Tygerna vi använder oss av heter SANDATEX, DICKSON,  garantin på dem är 3 år.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi går igenom dem olika modellernas egenskaper och skräddarsyr solskydd som passar för erat behov. Vi monterar även upp markiserna och ger full support i alla lägen!